(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Rychlo-rizoto
Potřebné ingredience
Rýže, zelenina dle chuti, konzerva krůtího (nebo kuřecího)masa ve vlastní šťávě, bujon, sůl, pepř, červená paprika
Postup přípravy
Do zapékací misky nasypu rýži, přidám zeleninu (používám mraženou), maso z konzervy (vidličkou rozmačkané na malé kousky), osolím, opepřím, obarvím červenou paprikou a zaleji vývarem z bujonu, tak aby bylo vše potopeno. Zapnu na dušení a za 1/4 hodinky je rizoto hotovo. Je vynikající, protože se chuti krásně propojí. Je to opravdu rychlovka. Doporučuji.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
endria
(upraveno)
29. 8. 2010, 18:21
-Je to vynikající,děkuji za receptím. Moc výborná mňamka....