Králík
Potřebné ingredience
Světlý korpus (recept na mramorovaný, ale bez kakaa), krém s kaší s čokoládou, meruňková marmeláda, broskve, mléčný marcipán.Váha 3,10 kg
Postup přípravy
Z korpusu jsem si vyřízla přibližný tvar a ze zbytků hlavu.
nahrubo sestavený
bez komentáře :-)
Promazáno a ořezáno do tvaru. Zbytek hlavy, zadeček a nohy jsem dotvarovala punčovinou.
omazáno, vychlazeno, připraveno na potahování
potaženo..teď ještě "namontovat uši". Uši jsem měla připravené den dopředu, aby trochu vytvrdly. Nakonec sem na hlavě udělal zářez ve tvaru U, potahovací hmotu nadzdvihla, konec ucha zastrčila dospod a pomocí kostice vyhladila. Zbytek schovala barva :-)
maloval přítel. A vyráběl králičí bobky, bez toho by to (prý) nešlo :-D
:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé