Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

játra plněná švestkami s omáčkou

0.0
játra plněná švestkami s omáčkou

Potřebné ingredience

vepřová játra (můžou být i kuřecí ale nekupujeme je....),sušené švestky,anglická slanina,bazalka,olivový olej,kečup,sojová omáčka,inst.jíška,sůl,pepř

Postup přípravy

játra nakrájíme na větší kousky-prořízeneme otvor do kterého dáme sušenou švestku a na navrch dáme nasekanou bazalku a obalíme plátkem anglické slaniny-to dáme do lehce vymaštěného pekáčku a nalijeme i trochu vývaru-tu štávu budeme potřebovat!!pečeme dokut slaninka nezezlátne.
pak jatýrka vyndáme a štávu si nalijeme do kastrolku-dle potřeby přilijeme vývar...-a přidáme sojovku,kečup,sůl,pepř a zahustíme jíškou.........-tímto přelijeme na talíři játra
jako přílohu jsem uvařila malé nové brambory a osmahla jsem je na másle s petrželkou

(recept je z nějakého televizního pořadu-ale už nevím z jakého........)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie