(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
játra plněná švestkami s omáčkou
Potřebné ingredience
vepřová játra (můžou být i kuřecí ale nekupujeme je....),sušené švestky,anglická slanina,bazalka,olivový olej,kečup,sojová omáčka,inst.jíška,sůl,pepř
Postup přípravy
játra nakrájíme na větší kousky-prořízeneme otvor do kterého dáme sušenou švestku a na navrch dáme nasekanou bazalku a obalíme plátkem anglické slaniny-to dáme do lehce vymaštěného pekáčku a nalijeme i trochu vývaru-tu štávu budeme potřebovat!!pečeme dokut slaninka nezezlátne.
pak jatýrka vyndáme a štávu si nalijeme do kastrolku-dle potřeby přilijeme vývar...-a přidáme sojovku,kečup,sůl,pepř a zahustíme jíškou.........-tímto přelijeme na talíři játra
jako přílohu jsem uvařila malé nové brambory a osmahla jsem je na másle s petrželkou
(recept je z nějakého televizního pořadu-ale už nevím z jakého........)
pak jatýrka vyndáme a štávu si nalijeme do kastrolku-dle potřeby přilijeme vývar...-a přidáme sojovku,kečup,sůl,pepř a zahustíme jíškou.........-tímto přelijeme na talíři játra
jako přílohu jsem uvařila malé nové brambory a osmahla jsem je na másle s petrželkou
(recept je z nějakého televizního pořadu-ale už nevím z jakého........)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé