Podkova s marcipánovou polevou
Potřebné ingredience
Dort dělaný pro kamarádčinu mamku.
Postup přípravy
Mramorový korpus pečený 3x ze třech vajec zvlášť tmavý a světlý a pak seskládaný tmavý,světlý a tmavý,krémy čokoládový od Zdeničky a vanilkovo pudinkový,proloženo broskvemi,boky dortu obsypány kokosem,nahoře marcipán jako poleva a ozdoby z falešného marcipánu podle Arielll.Jelikož si netroufám potáhnout podkovu a když jsem ji dvakrát polívala nahoře čokoládou,pokaždé mi praskla při manipulaci,tak jsem zkusila polít vrch marcipánovou polevou a bylo to super.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Yvetta
(upraveno)
17. 7. 2010, 9:33
darinka30
(upraveno)
16. 7. 2010, 21:15
blanuse
(upraveno)
16. 7. 2010, 21:01
pěkný dortík, prosím o receptík na marcipánovou polevu???
evka
(upraveno)
17. 7. 2010, 17:27
@blanuse
Děkuji všem Ten receptík je: Rozpustit 250g ztuženého tuku,pak vmíchat 250g cukru moučka a 150g sušeného mléka,přidat mandlové aroma dle chuti a vymíchat do hladka.Počkat,až to zchládne a pak už můžeme polévat.Pokud chceme tmavou variantu,rozdělit na části a do jedné přidat kakao,event.potravinářské barvivo pokud chceme polevu barevnou.Zkuste Blani,je fakt výborná