(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
JÁHELNÍK
Potřebné ingredience
250 g jáhel 0,5 l mléka 100 g cukru 4 vejce 30 g másla
Postup přípravy
Jáhly proprat, spařit a dát do osoleného a oslazeného mléka a uvařit. Do vychlazeného přidat žloutky a sníh. Můžete doplnit oříškama nebo ovocem. Dát do formy, nahoru nakrájet plátky másla a péct do zlatova.
Pokud to lze, používejte výrobky z ekologického zemědělství, které neobsahují škodliviny. Například jáhly si můžete objednat v mém albíčku. Dobrou chuť!!
Pokud to lze, používejte výrobky z ekologického zemědělství, které neobsahují škodliviny. Například jáhly si můžete objednat v mém albíčku. Dobrou chuť!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé