(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Pečený pangas podávaný s listovým špenát
Potřebné ingredience
1 porce: 200g pangase, 150g mraženého listového špenátu,2 PL nízkotučného mléka,1 PL lžíce najemno nakrájené cibule,1 ČL Flory light nebo oliv. oleje, půl stroužku česneku,sůl,koření na ryby,mletý muškátový oříšek
Postup přípravy
Pangase osuším ubrouskem a posypu kořením - já používám česnek a bylinky od Kotányho (není to přímo koření na ryby),peču na pečícím papíru bez tuku na 180°C cca 25 minut. Špenát připravuju trochu netradičně, ale chutná mi tak - na lžičce Flory orestuju cibulku, přidám rozmražený špenát, chvilku restuju,přidám prolisovaný česnek a pak zakápnu mlékem,dusím dokud se mléko skoro nevydusí a pak ochutím solí a muškátovým oříškem....chutná dietní večeře :○)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé