(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Falešný bramborák z ovesných vloček
Potřebné ingredience
Ovesné vločky, cuketa, lilek, sůl, pepř, cibule, česnek, majoránka, kmín, mleté maso, slanina......anebo co máte rádi... :D
Postup přípravy
Záměrně neuvádím množství surovin, děláme jej vždy od oka..podle chuti. Pokud do těsta přidáte část brambor, skoro nepoznáte, že to není bramborák. Naše dnešní varianta je bez brambor, ale s cuketou a lilkem.
Vločky namočte do mléka a nechte změknout..pak přistrouhejte ostatní suroviny a dochuťte jako bramborák...najemno nakrájenou cibulkou, hodně česneku, kmín, sůl, pepř a na kostičky nakrájenou slaninu (my máme ještě mleté maso, co bylo v lednici). No a rozprostřete na plech a pečte v troubě, dokud těsto nezezlátne..je to fakt dobrota, tady jeden plech nestačí... Dobrou chuť!
Vločky namočte do mléka a nechte změknout..pak přistrouhejte ostatní suroviny a dochuťte jako bramborák...najemno nakrájenou cibulkou, hodně česneku, kmín, sůl, pepř a na kostičky nakrájenou slaninu (my máme ještě mleté maso, co bylo v lednici). No a rozprostřete na plech a pečte v troubě, dokud těsto nezezlátne..je to fakt dobrota, tady jeden plech nestačí... Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ouhrabko
(upraveno)
16. 10. 2011, 10:41
Proč to musí být falešný bramborák? Nemůžou to být normální ovesné placičky? To je jako nějaký marketingový tah, že to má být falešné?
nahlásit