Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Pecene ovoce v jogurtu

0.0
Pecene ovoce v jogurtu

Potřebné ingredience

250 g jogurtu(ja mela zbytek mascarpone,tak jsem ho pridala),4 lzice trtinoveho cukru,1 vanilkovy cukr,1 vrchovata lzice bramboroveho skrobu,4 vejce a ovoce

Postup přípravy

jsem se inspirovala na slovenskem mmb,receptem od martina p. (mauka) ID 8602 , http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28375&order=1

trochu jsem si ho pozmenila
vse krome ovoce smichame,dame do formy,poklademe ovocem a peceme na 160° asi 40 minut.

pred pecenim

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kubikulka 21. 7. 2011, 23:26
(Y) (Y) (Y), asi si budu muset dát (zip) , trošku mě chytá mlsná.
mirri 76 22. 7. 2011, 15:40
@kubikulka Mirus,kdyz honi mlsna,tak tohle je super-clovek se muze chlacholit,ze to neni tak kaloricke! ,-) (Y)
dapa7 26. 8. 2010, 20:25
Díky za skvělý recept. Je to rychlý, kaloricky nenáročný lehký dezert. Už jsem dělala dvakrát, vždy z dvojité dávky - tedy velký jogurt atd., jen vejce jsem dala o dvě míň (tedy 6), ve výsledku to nemělo žádný špatný vliv. Pro zlehčení výživnosti jsem použila napůl třtinový cukr s fruktozou na pečení. Jednou jsem použila škrob bramborový, malou část nahradila vanilkovým pudingovým práškem, podruhé škrob kukuřičný - obojí je výborné. Ovoce co dům a zahrádka dala, snese se ho na plechu (formě) hodně. Naposledy jsme použila nektarinky plus ostružiny, povrch poprášila skořicovým cukrem, nemělo to chybu! (Y) (F) (F) (F) Díky, Darja
mirri 76 29. 8. 2010, 14:18
@dapa7 Darjo,taky se mi na nem libi,ze je to opravdu rychlovka!Urcite vyzkousim posypat ho skoricovym cukrem!Musi to byt skvele! (L) (L)
Jorix 11. 7. 2010, 17:07
Recept se mi zdál geniálně jednoduchý, tak jsem si říkala, že to vyzkouším... Právě se mi to peče v troubě (candle) ,-) Pak dám vědět, jak to dopadlo. Místo toho škrobu jsem dala vanilkový puding (v tom je kukuřičný škrob taky), tak snad to klapne...
Jorix 11. 7. 2010, 17:54
@Jorix Hotovo (Y) Výsledek je sice poněkud řidší konzistence, spíš jako takový nákyp, než jako buchta, ale to bude asi tím mým experimentováním ,-) měla jsem zůstat u škrobu (H) Chuťově je to každopádně vynikající - a příjemně lehké (Y) (F)
mirri 76 12. 7. 2010, 10:46
@Jorix Jani,konzistence je takova "pudinkova" (Y)...Ja ji pak dala do lednice,v tomhle vedru tam davam skoro vse.. ,-),a pekne to stuhlo... (hello)
Bohunkau 11. 7. 2010, 16:25
jen se po něm zaprášilo , super (Y) (Y) (Y) (Y)
mirri 76 12. 7. 2010, 10:40
@Bohunkau Bohunko,u nas napodobne! (Y) :-) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie