(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Pecene ovoce v jogurtu
Potřebné ingredience
250 g jogurtu(ja mela zbytek mascarpone,tak jsem ho pridala),4 lzice trtinoveho cukru,1 vanilkovy cukr,1 vrchovata lzice bramboroveho skrobu,4 vejce a ovoce
Postup přípravy
jsem se inspirovala na slovenskem mmb,receptem od martina p. (mauka) ID 8602 , http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28375&order=1
trochu jsem si ho pozmenila
vse krome ovoce smichame,dame do formy,poklademe ovocem a peceme na 160° asi 40 minut.
trochu jsem si ho pozmenila
vse krome ovoce smichame,dame do formy,poklademe ovocem a peceme na 160° asi 40 minut.
pred pecenim
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kubikulka
(upraveno)
21. 7. 2011, 23:26
, asi si budu muset dát , trošku mě chytá mlsná.
mirri 76
(upraveno)
22. 7. 2011, 15:40
@kubikulka
Mirus,kdyz honi mlsna,tak tohle je super-clovek se muze chlacholit,ze to neni tak kaloricke!
dapa7
(upraveno)
26. 8. 2010, 20:25
Díky za skvělý recept. Je to rychlý, kaloricky nenáročný lehký dezert. Už jsem dělala dvakrát, vždy z dvojité dávky - tedy velký jogurt atd., jen vejce jsem dala o dvě míň (tedy 6), ve výsledku to nemělo žádný špatný vliv. Pro zlehčení výživnosti jsem použila napůl třtinový cukr s fruktozou na pečení. Jednou jsem použila škrob bramborový, malou část nahradila vanilkovým pudingovým práškem, podruhé škrob kukuřičný - obojí je výborné. Ovoce co dům a zahrádka dala, snese se ho na plechu (formě) hodně. Naposledy jsme použila nektarinky plus ostružiny, povrch poprášila skořicovým cukrem, nemělo to chybu! Díky, Darja
mirri 76
(upraveno)
29. 8. 2010, 14:18
@dapa7
Darjo,taky se mi na nem libi,ze je to opravdu rychlovka!Urcite vyzkousim posypat ho skoricovym cukrem!Musi to byt skvele!
Jorix
(upraveno)
11. 7. 2010, 17:07
Recept se mi zdál geniálně jednoduchý, tak jsem si říkala, že to vyzkouším... Právě se mi to peče v troubě Pak dám vědět, jak to dopadlo. Místo toho škrobu jsem dala vanilkový puding (v tom je kukuřičný škrob taky), tak snad to klapne...
Jorix
(upraveno)
11. 7. 2010, 17:54
@Jorix
Hotovo Výsledek je sice poněkud řidší konzistence, spíš jako takový nákyp, než jako buchta, ale to bude asi tím mým experimentováním měla jsem zůstat u škrobu Chuťově je to každopádně vynikající - a příjemně lehké
mirri 76
(upraveno)
12. 7. 2010, 10:46
@Jorix
Jani,konzistence je takova "pudinkova" ...Ja ji pak dala do lednice,v tomhle vedru tam davam skoro vse.. ,a pekne to stuhlo...
Bohunkau
(upraveno)
11. 7. 2010, 16:25
jen se po něm zaprášilo , super
mirri 76
(upraveno)
12. 7. 2010, 10:40
@Bohunkau
Bohunko,u nas napodobne!