(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Švejžužu
Potřebné ingredience
50 dkg vepřového masa s kýty, 3 polévkové lžíce oleje, 2 vejce, 1 káv. lž. soli, kari koření, zázvor, ml. pepř,pálivá mletá paprika, 2 PL. solamylu, pol.koření tekuté, vorčestr, 1 cibule, krájená na drobno.
Postup přípravy
Maso nakrájíme na malé kostíčky, přidáme ostatní suroviny, zamícháme, necháme do druhého dne uležet v ledničce (chladničce). Na druhý den rozpalíme na pánvici olej lžící klademe masovou hmotu na rozpálenou pánev, tak aby vznikly placičky, opékáme z obou dvou stran (pokud se masová hmota rozpadá přidáme vejce a zamícháme. Podáváme s bramborem a tatarskou omáčkou po případě můžeme dát i zelenivový salát.
Dobrou chuť... :-)
Dobrou chuť... :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé