Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Vepřové maso " Moravanka "

0.0
Vepřové maso " Moravanka "

Potřebné ingredience

10 plátků vepřové kýty , 3 skleničky sterilované zeleniny Moravanka, sůl, strouhanka , vejce , olej

Postup přípravy

Maso naklepeme a osolíme, obalíme ve strouhance a teprve potom ve vajíčku. Plátky ihned opékáme na rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova. Osmažené je naskládáme do pekáče , zalijeme Moravankou i s nálevem a pečeme v troubě asi 30 minut na 170 - 180 °C . Podáváme s brambory, hranolky, nebo kroketami.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie