Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 37 návštěvníků)

ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK

0.0
ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK

Potřebné ingredience

- maso ple počtu strávníků /hovězí i vepřové/, špek, salám, vejce, cibule, okurka, hořčice, sůl, pepř, olej, hladká mouka

Postup přípravy

- maso nakrájet na plátky, naklepat, osolit a opepřit, potřít hořčicí, přidat kousek špeku, salám, vejce, cibuli, okurku a celé zabalit a spíchnout, aby se to nerozbalilo
- na oleji zpěnit cibulku, maso na tom trochu opéci a zalít vodou, přidat lžíci hořčice a dusit do měkka
- měkké maso vyndat a omáčku zakvedlat moukou s vodou /možno i zcedit/ a maso vrátit zpět

- připravené plátky

- zamotané plátky, já je většinou nespíchnu a vzniknou " vylítaný "

- osmažit

- dusit

- už hotové

- a nandáno - dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie