(recept
si oblíbilo 37 návštěvníků)
ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK
Potřebné ingredience
- maso ple počtu strávníků /hovězí i vepřové/, špek, salám, vejce, cibule, okurka, hořčice, sůl, pepř, olej, hladká mouka
Postup přípravy
- maso nakrájet na plátky, naklepat, osolit a opepřit, potřít hořčicí, přidat kousek špeku, salám, vejce, cibuli, okurku a celé zabalit a spíchnout, aby se to nerozbalilo
- na oleji zpěnit cibulku, maso na tom trochu opéci a zalít vodou, přidat lžíci hořčice a dusit do měkka
- měkké maso vyndat a omáčku zakvedlat moukou s vodou /možno i zcedit/ a maso vrátit zpět
- na oleji zpěnit cibulku, maso na tom trochu opéci a zalít vodou, přidat lžíci hořčice a dusit do měkka
- měkké maso vyndat a omáčku zakvedlat moukou s vodou /možno i zcedit/ a maso vrátit zpět
- připravené plátky
- zamotané plátky, já je většinou nespíchnu a vzniknou " vylítaný "
- osmažit
- dusit
- už hotové
- a nandáno - dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé