Mediteriánska ryba
Potřebné ingredience
asi 2 filety z bielej ryby (pangas,treska),paradajky v konzerve alebo čerstve,1 paprika farebna mäsita,ml.červena paprika,sol,korenie,pizza korenie,pár čiernych olív,1 cibula, 3-4 stručky cesnaku,zemiaky,bageta alebo chlieb,chilli paprička (nemusí byt),citron na ozdobu (nemusí byt)
Postup přípravy
Cibulku si orestujeme na oleji,neskor pridame cesnak.Kto ma rad pikantné,môže si pridat aj nakrajanu chilli papričku.
Zaprašime ml.červenou paprikou,mletou rascou a premiešame.
Pridame plechovku paradajok a papriku.Ak použijete čerstve paradajky,podlejte to asi 1 dcl vody.Ak to budete robit so zemiakmi, tak ich pridajte teraz.
Dochutíme to koreninami a bylinkami a pridame čierne olivy.Chvílu podusíme..
..a pridame nakrajané filety na väčšie kocky.Zakryjeme a dusíme asi 5 minut.
Odstavíme a pridame vňať..Hotovo !!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé