(recept
si oblíbilo 53 návštěvníků)
Znojemská omáčka
Potřebné ingredience
1větší cibule(2 menší),olej,vepřové maso-používám kýtu-tak třičtvrtě kila,malý rajský protlak,3-4 steril.okurky,3 libové párky,1 masox,sůl,pepř,vegeta,voda,pol.mouka.
Jako příloha knedlik,těstoviny.
Postup přípravy
Cibulku osmažíme,přidáme na kousky nakrajené maso a orestujeme,osolíme,opepříme dáme vegetu a celý malý protlak,zamícháme a podlejeme vodou,dáme masox a dusíme.Až je maso poloměkké přidáme na kousky nakrájený okurek a párek,zahustíme záklechtkou.
Jako přílohu používám hlavně těstoviny,jídlo je rychlé a mooc dobré.
Přeji dobrou chut!!!!
Jako přílohu používám hlavně těstoviny,jídlo je rychlé a mooc dobré.
Přeji dobrou chut!!!!
Nejdůležitější suroviny...
Orestujeme a přidáme sůl,pepř,vegetu a rajský protlak...
Podlejeme,přidáme masox a dusíme...
Až je maso poloměkké přidáme na kousky nakrájený párek a okurek...
A takto to vypadá i s mašličkama:-))
DOBROU CHUT!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
m.sva
(upraveno)
21. 1. 2012, 12:12
Dobrý den tak dnes máme k obědu a určitě si pochutnáme zachvýli moc ,děkuji za receptík hned sem si ho dala k oblíbeným
gohii
(upraveno)
3. 4. 2011, 12:34
Už je to uděláno, už je to i snědeno Všichni tři moji "chlapáci" si jenom pomlaskávali.... nestačila jsem se divit ...... takže, velký dík za skvělý tip , zdravím Lenka s bandou
barbusa
(upraveno)
2. 1. 2008, 12:30
Mame dneska na obed a je to Delala jsem z kureciho masa a kdyz nepocitam to krajeni tak je to super rychlovka Jen jsem pridala trosku cukru, po tech okurkach a protlaku se mi to zdalo moc kysele, jinak je to mnamka
Brucha Vecha
(upraveno)
20. 11. 2007, 19:47
Tak jsem dneska zkoušela tuto dobrůtku a mooooc jsme si pochutnali Opravdu super receptík Jednoduchý, rychlý a hlavně výýýýbornýýý Děkuji a mějte se krásně
Lelda
(upraveno)
28. 10. 2007, 9:11
Dobrý den Leni,mooc díky za komentář jsem ráda že vám chutnalo
citren
(upraveno)
27. 10. 2007, 22:08
zima snehulak
svudnajana
(upraveno)
27. 10. 2007, 21:23
Dobrý den,já dělám něco podbnýho,akorát bez protlaku a bez zahuštění a s rýží,ale to Vaše by mohlo být taky dobrý až budu chtít nějakou změnu,určo zkusím
825706
(upraveno)
27. 10. 2007, 11:09
Přeji pěkný den Báro, dnes jsem se pustila do Vaší Znojemské omáčky. Ačkoliv jsem jí zpočátku kvůli přítomnému rajskému protlaku moc nevěřila, musím Vám tímto vyřknout velký obdiv a dík za tak báječný oběd. Je móóóóóóc dobrá, z mála surovin je jí hodně a je rychle hotová. Jen více tkových receptíků! Zdraví Klupákovi
Kjarasofi
(upraveno)
18. 10. 2007, 11:58
Dobrý den Barčo recept jsem včera vyzkoušela k obědu a opravdu byl velký obdiv jídlo chutna výtečně a děkuji za receptík, který mám uložený mezi oblíbené těšíme se na další vaše recepty Petra + +
Lelda
(upraveno)
19. 10. 2007, 15:24
@Kjarasofi
Dobrý den Petro jsem ráda že vám chutnalo u nás je to jídlo velmi oblíbené a hlavně je to rychlovka Bára.