ZAPEČENÝ KAPR S BRAMBOREM A RAJČATY
Potřebné ingredience
porcovaný kapr,brambory,cibule, česnek, rajčata, sůl, červená paprika, pepř, koření - tandoori masala,olej na vymazání plechu.
Postup přípravy
Chcete opravdu smazat recept?
kapra naporcujeme, posolíme a posypeme kořením tandoori masala
na vymazaný plech olejem naskládáme nakrájené brambory, které osolíme, opepříme a posypeme červenou paprikou
brambory poklademe nakrájenou cibulí a česnekem
na cibuli položíme připravené porce kapra
nakonec vše poklademe nakrájenými rajčaty, která posolíme
Na plech dáme alobal a dáme péct do rozpálené trouby na 30 minut. Kapr pustí šťávu. Po 30 minutách alobal odděláme a dalších 20-30 minut pečeme aby vznikla křupavá kůrčička.
a můžeme podávat.....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé