Truhla s postupem
Potřebné ingredience
světlý korpus, vanilkovy krém, marmeláda, mandarinky, WI, čokoládové penízky
Postup přípravy
v obdelníkové formě jsem upekla korpus
překrojila jsem ho na půl, zarovnala a z odkrojků jsem pak udělala punčovinu
obalila jsem karton celofánem z obou dvou stran o velikosti víka truhly a víko jsem pak na něj dala
každý díl korpusu jsem naplnila, víko ořezala do oblouku a dotvarovala punčovinou
potahování spodního dílu
po nařezaných proužcích s vytlačeným reliéfem dřeva jsem potahovala i víko
boky víka
světlé pruhy
než jsem položila víko, tak jsem tam dala potr. fólii, aby bylo víko nadzvednuté
pohled z boku
druhý bok
ze předu
ze zadu
jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé