Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kuře na soli

0.0
Kuře na soli

Potřebné ingredience

1 osušené kuře, 1 kg soli, kdo chce i svoje oblíbené koření

Postup přípravy

do pekáčku vysypeme celé kilo soli, na to položíme osušené kuře, lehce posolíme. NEPŘIKRÝVÁME!!!! Pečeme jak jsme zvyklí (60-90 minut). Kuře má úžasnou kůrčičku a natáhne soli jenom kolik je potřeba. Chuťově je něco mezi klasickým pečeným a grilovaným.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

borufkajana 10. 3. 2012, 6:53
Taky znám tento recept už z dětství.Kuře není vůbec přesolené a je podobné dost grilovanému. (Y)
Monča32 9. 3. 2012, 16:30
Toto kuře znám od mé maminky.Já to potítám máslem.Jako malá školačka jsme měly popsat svůj nedělní oběd a přeložit do ruštiny.Měly jsme zrovna toto kuře a apní ruštinářka mi dala za 5,že takove kuře na kilo sli se nemuže dát sněst.Tenkrát asi nevěděla co opravdu dobre (Y) (Y)
innael 27. 6. 2010, 15:53
Tenhle recept tu mám taky, kuřátko je opravdu výtečné. Ale podle mě ho málokdo zkusí, protože se bojí přesolení. Ale nebojte se, fakt stojí za vyzkoušení!!! (Y) (Y) (Y) (hello)
Mata406 27. 6. 2010, 10:33
toto je fakt úžasné kuriatko, keď sme boli malí, tak nám ho mama často robievala - sme sa nevedeli dojesť (pl) (pl) - rada sa tiež vraciam k tomuto receptíku :-) :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie