(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kuře na soli
Potřebné ingredience
1 osušené kuře, 1 kg soli, kdo chce i svoje oblíbené koření
Postup přípravy
do pekáčku vysypeme celé kilo soli, na to položíme osušené kuře, lehce posolíme. NEPŘIKRÝVÁME!!!! Pečeme jak jsme zvyklí (60-90 minut). Kuře má úžasnou kůrčičku a natáhne soli jenom kolik je potřeba. Chuťově je něco mezi klasickým pečeným a grilovaným.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
borufkajana
(upraveno)
10. 3. 2012, 6:53
Taky znám tento recept už z dětství.Kuře není vůbec přesolené a je podobné dost grilovanému.
Monča32
(upraveno)
9. 3. 2012, 16:30
Toto kuře znám od mé maminky.Já to potítám máslem.Jako malá školačka jsme měly popsat svůj nedělní oběd a přeložit do ruštiny.Měly jsme zrovna toto kuře a apní ruštinářka mi dala za 5,že takove kuře na kilo sli se nemuže dát sněst.Tenkrát asi nevěděla co opravdu dobre
innael
(upraveno)
27. 6. 2010, 15:53
Tenhle recept tu mám taky, kuřátko je opravdu výtečné. Ale podle mě ho málokdo zkusí, protože se bojí přesolení. Ale nebojte se, fakt stojí za vyzkoušení!!!
Mata406
(upraveno)
27. 6. 2010, 10:33
toto je fakt úžasné kuriatko, keď sme boli malí, tak nám ho mama často robievala - sme sa nevedeli dojesť - rada sa tiež vraciam k tomuto receptíku