Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Žampiónová omáčka

0.0
Žampiónová omáčka

Potřebné ingredience

máslo, žampiony, smetana, mléko, hl. mouka, česnek, sůl, citr. šťáva

Postup přípravy

Na másle podusíme nakrájené žempiony. Změklé žampiony zalijeme smetanou, případně mlíkem, necháme povařit. Podle potřeby zahustíme zátřepkou z mléka a hl. mouky, jde dodatečně doředit i mlékem. Mouku povaříme aspoň 10 minut. Dochutíme solí, česnekem (použila jsem sušený) a zakápneme citr. šťávou, kdo chce. Jako příloha např. vajíčko na tvrdo a knedlík.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

svetluskad 15. 8. 2010, 12:50
Vynikající (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie