(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Žampiónová omáčka
Potřebné ingredience
máslo, žampiony, smetana, mléko, hl. mouka, česnek, sůl, citr. šťáva
Postup přípravy
Na másle podusíme nakrájené žempiony. Změklé žampiony zalijeme smetanou, případně mlíkem, necháme povařit. Podle potřeby zahustíme zátřepkou z mléka a hl. mouky, jde dodatečně doředit i mlékem. Mouku povaříme aspoň 10 minut. Dochutíme solí, česnekem (použila jsem sušený) a zakápneme citr. šťávou, kdo chce. Jako příloha např. vajíčko na tvrdo a knedlík.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
svetluskad
(upraveno)
15. 8. 2010, 12:50
Vynikající
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)