(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Pařížské kostky
Potřebné ingredience
Korpus: 5 vajec, 3 lžíce kakaa dovážit do 200g polohr. moukou, 200 cukru krupice, 5 lžic teplé vody, 1ČL PDP/pařížský krém ze 3 šlehaček a 3 tyčinek ledových kaštanů+rum+banány+strouhaná čokoláda+šlehačka se ztužovačem+jahody
Postup přípravy
Z bílků ušlehat sníh, žloutky s cukrem vyšlehat do pěny, vešlehat vodu, vše spojit se sněhem a moukou s kakaem a PDP. Šlehačky svařit den předem, rozpustit Kaštany, přes noc vychlazené ušlehat dotuha. Korpus pokapat rumem, nazdobit.
***
***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
darinka30
(upraveno)
25. 6. 2010, 15:02
super..
tetinka
(upraveno)
25. 6. 2010, 14:44
(Gabriška)
(upraveno)
25. 6. 2010, 13:59
Hmm, vypadají mnam mnam
Hnědovláska
(upraveno)
25. 6. 2010, 13:52
Krááásné