Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

HRK HRK buchta - vylepšená a vynikající

0.0
HRK HRK buchta - vylepšená a vynikající

Potřebné ingredience

Těsto:2 vejce, 1 hrnek cukru, 1/2 hrnku mléka, 1/2 hrnku oleje, 1,5 hrnku polohrubé mouky, 1 prášek do pečení.2 malé plechovky mandarinek, 1- 30%šlehačka, 1 ztužovač šlehačky, 1 instantní pudink bez vaření (Crem Ole Dr.Oetker). na vrch krému: 2 - 30% šlehačky a jedna plechovka jahod.

Postup přípravy

Těsto: vejce vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáme olej + mléko.. nakonec ručně vmícháme mouku s prdopečem..Dáme na vymazaný a moukou vysypany hluboký plech a pečeme při 180°C.
Krém: Do uzavřené nádoby dáme štávu s mandarinek + 1 šlehačku + 1 ztužovač + 1 instantní pudik bez vaření, nádobu uzavřeme a parkrát zatřepeme až je z toho hustý krém. do krému vmícháme okapané mandarinky a rozetřeme na vychladlý piškot.. na krém rozetřeme 2 ušlehané šlehačky a poklademe okapanýma jahodama.
Zákusek je opravdu vynikajíci hlavně s tou šlehačkou a jahodama na vrchu.... Na vylepšení příšla moje sestra a opravdu to nema chybu:)...

Ze zákusku zbyl poslední kousek, málem jsem ho nestihla ani vyfotit:)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Paluna 10. 9. 2014, 20:19
Moc děkuji za připomenutí receptu, včera upečeno, jen jsem našlehala 2 šlehačky a zamíchala je rovnou do toho hotového krému, bohužel jahůdky nebyly, tak jsem na krém nastrouhala hoblinky Mileny (tyčinky) a (zajic) (zajic) (zajic)
Beatka007 30. 8. 2010, 20:29
je opravdu vyborny z mandarinkama je ale ještě lepši (Y)
misa123 3. 11. 2011, 9:41
@Beatka007 ale tam jsou mandarinky a ty jahody jsou navyše (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie