Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Staročeský kuthan

0.0
Staročeský kuthan

Potřebné ingredience

40 dkg hovězího masa, 40 dkg bůčku bez kosti, 3 nožičky různé klobásy, 20 dkg anglické slaniny, kelímek plnotučné a kelímek kremžské hořčice, 60 dkg cibule, 2 kelímky smetany.

Postup přípravy

Maso, klobásy a slaninu nakrájet , smíchat s hořčicí a nechat v ledničce přes noc marinovat. Pak dát do trouby a péct, až je hovězí maso měkké. Přidat pokrájenou cibuli, zamíchat a zalít smetanou. Péct, až se ze smetany udělá sůsek. Jako příloha se hodí čerstvý chléb.
Není to můj vlastní recept, kdysi jsem ho opsala od Kluků v akci. Je to moc dobré, rychlé a hlavně málo pracné. Úspěch zaručen.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie