(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Staročeský kuthan
Potřebné ingredience
40 dkg hovězího masa, 40 dkg bůčku bez kosti, 3 nožičky různé klobásy, 20 dkg anglické slaniny, kelímek plnotučné a kelímek kremžské hořčice, 60 dkg cibule, 2 kelímky smetany.
Postup přípravy
Maso, klobásy a slaninu nakrájet , smíchat s hořčicí a nechat v ledničce přes noc marinovat. Pak dát do trouby a péct, až je hovězí maso měkké. Přidat pokrájenou cibuli, zamíchat a zalít smetanou. Péct, až se ze smetany udělá sůsek. Jako příloha se hodí čerstvý chléb.
Není to můj vlastní recept, kdysi jsem ho opsala od Kluků v akci. Je to moc dobré, rychlé a hlavně málo pracné. Úspěch zaručen.
Není to můj vlastní recept, kdysi jsem ho opsala od Kluků v akci. Je to moc dobré, rychlé a hlavně málo pracné. Úspěch zaručen.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé