(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Polévka z bílých fazolí (i pro kojence a batolata)
Potřebné ingredience
bílé fazole, jedna menší mrkev, kousek celeru, jedna cibule, máslo, sůl,majoránka, solčanka
Postup přípravy
Přes noc si namočíme fazole do studené vody. Potom v téže vodě vaříme, v průběhu varu přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a celer. Těsně před změknutím fazolí osolíme, můžeme přidat i trochu solčanky, majoránku. Na másle osmažíme dozlatova cibulku, zasypeme hladkou moukou, uděláme jíšku. Jíškou trochu polévku zahustíme. Hotovo!!! Smažená cibulka polévku výborně ochutí. Vyzkoušejte!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé