(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Parní lokomotiva Albatros
Potřebné ingredience
Na přání- tmavý korpus podle Dáši, pařížská šlehačka a krém z ledových kaštanů, punčovina, potah Marshmelow, dostatek slovní zásoby, pevné nervy, noční svěžest
Postup přípravy
Lokomotiva Albatros na přání -podle obrázku ( viz detail), moc to sice nešlo a výsledek není zas až tak podobný, ale na druhou stranu je to jenom dort- byl pěkně velký ani jsem ho nevážila, ale byla to fakt obr mašina, sotva se vešla do lednice. Tvary jsem spíš odhadovala , jako všechno podle obrázku, snad se klučinovi ( 10 let) bude líbit- je to prý blázen do vláčků.
obrázek lokomotiva ve skutečnosti
zepředu
jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
petercice
(upraveno)
2. 7. 2010, 14:05
Bezva. Chápu vaše pocity, mám bohatou zkušenost s večerním pečením. A ještě něco takhle složitého. Klobouk dolů. Ještě se optám na Rp z ledových kaštanů. Já se naotravuju, moc díky. Lenka
vepevil
(upraveno)
14. 7. 2010, 9:42
@petercice
Čtu vaše komentíky až asi dnes tak nevím- krém z ledových kaštanů- v misce nad párou rozpustit dvoje led. kaštany, přidat 150g moučkového cukru a dvě vejce a šlehat- chvilku- nechat vystydnout a zašlehat 1,5-2 másla. Stejný postup jen z hořkou čokoládou. Pokud chcete víc čoko doporučuju přidat kakao nebo i čokoládu na vaření.
gabsa
(upraveno)
19. 6. 2010, 22:09
krásná moc se povedla
liba1963
(upraveno)
19. 6. 2010, 11:01
Určitě se bude líbit,je perfektní!!!!!!!
dux
(upraveno)
19. 6. 2010, 10:02
já myslím že mašina je přímo parádní a klučina může rovnou nasednout a odfrčet