Zobrazit přihlášovací formulář

RECEPTY Z HUB

0.0
RECEPTY Z HUB

Potřebné ingredience

HŘÍBKY

Postup přípravy

Recepty z hub a houbové receptíky jsou určené pro všechny co jezdí na chaty a chalupy a tam vegetí, sbírají hříbky a potom připravují pokrmy a velmi voňavé lahůdky pro naše žaludky. Není nad dobrý receptář v kuchyni.
Když najdeme menší hříbky nebo podubáky, tak je pomalu orestujeme na přepuštěném máslíčku někdy smíchaným s olivovým olejem. Tajemství jakým docílíme, že zůstanou velmi šťavnaté a zachovají si co nejvíce ze své houbové chuti, vám teď prozradím.
Houby totiž nekrájíme na tradiční kousky, ale necháme je v celku. Zlehka je opékáme, obracíme, poléváme výpekem. Přidáme jemně nakrájenou šalotku a na konci dochutíme drceným pepřem,osolíme naší oblíbenou královnou solí a zasypeme petrželkou.
K šalotce můžeme přidat i jemně sekaný česnek nebo i tymián. Takto pečené houby si ponechají své přednosti. Podáváme na předkrm s opečeným toastem.

Vyzkoušela jsem tento recept a je naprosto úžasný a vynikající!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie