Bonboniera
Potřebné ingredience
Moje první
Postup přípravy
Pro tchýni
samý hrbol :(
A tečky z Laktina nesmějí chybět!
..a zavřená
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Domcaaa
(upraveno)
23. 6. 2010, 10:23
Nádherná bonboniéra. Škoda, že takovou neprodávají v obchodě, hned bych si dala. Víko je taky korpus? To musíš mít teda dobrou tchýni, když si zaslouží takový skvost.
Gabžule
(upraveno)
26. 6. 2010, 19:59
@Domcaaa
téééda dík Víko je jedno odkrojené patro korpusu přilepené krémem na dort.oplatce (dvě oplatky k sobě slepené nutelou(čokoládou)
pipinkajana
(upraveno)
21. 6. 2010, 21:44
krása, beru si inspiraci!!...
Gabžule
(upraveno)
26. 6. 2010, 19:49
@pipinkajana
díííkyyyyyy
gonzar
(upraveno)
21. 6. 2010, 12:20
Gábi, moc hezká. A co na ni tchýnka?
Gabžule
(upraveno)
21. 6. 2010, 14:23
@gonzar
Alenko, dík No jak to mám říct?No asi byla ráda-snad Chválila mi chuť:pařížskou šlehajdu a ořechový korpus
januscha23
(upraveno)
18. 6. 2010, 22:32
velmi pekna bomboniera, dalaby som si. Gabika, si sikulka
Gabžule
(upraveno)
19. 6. 2010, 23:03
@januscha23
Janičko moc děkuji
liba1963
(upraveno)
18. 6. 2010, 21:10
Moc pěkná bomboniéra!!!!! Ses Gábi nějak rozjela,ne?
Gabžule
(upraveno)
19. 6. 2010, 23:02
@liba1963
Díky
blanuse
(upraveno)
18. 6. 2010, 16:20
pěkná bomboška, hezké kytičky
Gabžule
(upraveno)
18. 6. 2010, 16:53
@blanuse
Blani,tak to jsem ráda, že se aspoň trochu líbí
HHaannuullee
(upraveno)
18. 6. 2010, 16:18
super
Gabžule
(upraveno)
18. 6. 2010, 16:52
@HHaannuullee
Hani děkujůůůů
(Gabriška)
(upraveno)
18. 6. 2010, 15:52
Gabžule
(upraveno)
18. 6. 2010, 16:51
@(Gabriška)
Gábi díky