(recept
si oblíbilo 27 návštěvníků)
*** VEPŘOVÝ GULÁŠ NA PIVU***
Potřebné ingredience
600g vepřového plecka, 5dl světlého piva 10, 2 cibule, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 střední rajský protlak, 5 stroužků česneku, 1-2 chilli papričky, 4 lžičky mleté papriky, olej, drcený kmín, mletý pepř, sůl
Postup přípravy
ZKUSTE HO, NEBUDETE LITOVAT JE FAKT VÝBORNÝ.
Vepřové maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a opečeme v kastrolu na rozehřátém oleji dočervena. přidáme oloupané a nadrobno nakrájené cibule a česnek a dáme opékat do tmavší hnědé barvy. Přidáme rajský protlak a mletou papriku, promícháme a znovu krátce opečeme.
Maso ochutíme kmínem, zalijeme pivem a horkou vodou, tak aby bylo vše ponořené, a dusíme, dokud není maso téměř měkké.
Papriky očistíme a nakrájíme na nudličky. Opečeme je krátce v pánvi na oleji, přidáme spolu s nakrájenými chilli papričkami k téměř měkkému masu, podle potřeby dochutíme solí či pepřem a společně dusíme doměkka ( guláš nezahušťujeme). Podáváme s chlebem.
Vepřové maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a opečeme v kastrolu na rozehřátém oleji dočervena. přidáme oloupané a nadrobno nakrájené cibule a česnek a dáme opékat do tmavší hnědé barvy. Přidáme rajský protlak a mletou papriku, promícháme a znovu krátce opečeme.
Maso ochutíme kmínem, zalijeme pivem a horkou vodou, tak aby bylo vše ponořené, a dusíme, dokud není maso téměř měkké.
Papriky očistíme a nakrájíme na nudličky. Opečeme je krátce v pánvi na oleji, přidáme spolu s nakrájenými chilli papričkami k téměř měkkému masu, podle potřeby dochutíme solí či pepřem a společně dusíme doměkka ( guláš nezahušťujeme). Podáváme s chlebem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
muskyna
(upraveno)
10. 10. 2012, 11:41
Včera jsem dělala prvně guláš a vybrala jsem si ten Váš...a teeeeda.. je vážně výbornej!!!...budu dělat častěji... mnam mnam..
manhartici
(upraveno)
16. 10. 2012, 7:47
@muskyna
JE DĚKUJU, JE FAKT DOBREJ NO
Radooza
(upraveno)
3. 11. 2010, 19:13
Naprostá spokojenost. ,o)
manhartici
(upraveno)
4. 11. 2010, 8:04
@Radooza
Radko, to mne těší
aher
(upraveno)
21. 10. 2010, 11:24
Vypadá to skvěle Mohu se zeptat, pro kolik jedlíků to tak asi je? Chystám se na něj v sobotu, tak aby nechyblo...
manhartici
(upraveno)
21. 10. 2010, 19:21
@aher
Andreo díky, tak pro 4 lidi, doufám, že bude chutnat...
Sophie70
(upraveno)
20. 7. 2010, 14:35
robila som ho už niekoľkokrát, lebo je jednoducho výýýýýýýborný či už z vepřového alebo hovězího a skúsila som aj z krutího..... jednoducho báseň posielam srdečný pozdrav, lebo tento recept mám vždy po ruke
manhartici
(upraveno)
21. 7. 2010, 7:58
@Sophie70
Mončo, moc děkuji, to mě moc těší
Agasi
(upraveno)
22. 6. 2010, 21:02
nekoukla jsem se pořádně a vyndala z mražáku hovězí , ale gulášek se i tak poved a hooodně voněl při vaření
manhartici
(upraveno)
23. 6. 2010, 8:05
@Agasi
Tak to se mi také často stává ale jsem ráda, že se nakonec povedl....
anaba
(upraveno)
18. 6. 2010, 22:33
hmmm,tak ten vypadá velice jedle určitě vyzkouším
manhartici
(upraveno)
20. 6. 2010, 19:32
@anaba
Moc děkuji, budu ráda
jaku
(upraveno)
18. 6. 2010, 22:25
Dostala jsem hlad a chuť
manhartici
(upraveno)
20. 6. 2010, 19:20
@jaku
Je to mňamina....
Sofis
(upraveno)
18. 6. 2010, 22:23
Zrovna teď zkouším a vypadá to zatím dobře Iveta
manhartici
(upraveno)
20. 6. 2010, 19:19
@Sofis
To jsem ráda a jak Vám nakonec chutnalo???? Nám teda chutná děsně....
Sophie70
(upraveno)
18. 6. 2010, 11:35
to by som si teda hneď dala, čo najskôr musím uvariť vďaka za nápad
manhartici
(upraveno)
18. 6. 2010, 12:02
@Sophie70
MONČO, DÍKY, URČO VYZKOUŠEJTE A DEJTE VĚDĚT JAK VÁM CHUTNALO
chalupnicka
(upraveno)
18. 6. 2010, 11:24
Ten vypadá báječně-vyzkouším
manhartici
(upraveno)
18. 6. 2010, 12:01
@chalupnicka
JE VYNIKAJÍCÍ, MUSELA SEM HO DÁT KUS STRANOU NA ZÍTRA, ABY MI KDYŽ SE DEN ULEŽÍ JE JEŠTĚ LEPŠÍ