(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Vepřové kebábky
Potřebné ingredience
Pro 4osoby: 400g vepřového mletého /já použila Light choices z Tesca/, 2 stroužky česneku, 1 vejce, 2-3 PL strouhanky, 1PL posekané máty, 1 svazek koriandru /neměla jsem, nedala jsem/ 1 okurka nastrouhaná nahrubo, 100g sójových výhonků, 1/2 lžičky papriky, pepř - já udělala ledový salát s jogurtovým dipem, do kterého jsem dala česnek a sůl
Postup přípravy
Česnek naskáme najemno. Maso, česnek, vejce, strouhanku a mátj dáme do mísy a vše pořádně promícháme. POlovinu koriandru přidáme k masu.
Směs solíme, opepříme a okořeníme paprikou a tvoříme malé kuličky. Vložíme je na plech s peč. papírem a pečeme na 180°C do zhnědnutí.
Okurku rozdlěíme na talíře, přiáme výhonky a zbytek koriandru. Hotové kebábky napíchneme na dřevěná párátka a přiložíme je na talíř.
1 porce 1300KJ
Dobrou chuť.
Směs solíme, opepříme a okořeníme paprikou a tvoříme malé kuličky. Vložíme je na plech s peč. papírem a pečeme na 180°C do zhnědnutí.
Okurku rozdlěíme na talíře, přiáme výhonky a zbytek koriandru. Hotové kebábky napíchneme na dřevěná párátka a přiložíme je na talíř.
1 porce 1300KJ
Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Pett
(upraveno)
17. 6. 2010, 10:55
paráda! mňam!