Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Kuře na soli

0.0
Kuře na soli

Potřebné ingredience

1celé omyté kuře,1kg soli

Postup přípravy

Kuře omyjeme,očistíme a dobře prosolíme.Do menšího pekáčku,nebo varné mísy nasypeme asi 1kilo soli,a na to položíme připravené kuře.Dáme péct do trouby,asi tak 45-50minut,ničím nepodléváme!!!!!!Takto upečené kuře,je lepší,než grilované,je to snadná příprava,podáváme s obyčejným chlebem,dobrou chut'.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

dablik47 7. 10. 2007, 21:06
8o| (kytara) (child7)
alexandra 7. 10. 2007, 19:17
už jsme to dělali, je to super mňmka, jen to mytí pekáče potom, to je za trest! :-D
Auča 14. 10. 2007, 9:48
@alexandra Katko, my to milujeme :-) :-) :-) a vždycky jak kuře pustí šťávu, tak se udělá ze soli a té šťávičky takový tvrdý kus, a ten vždycky vcelku vyndám, jde to dobře a pak už se to dá umýt dobře. (Y) (hello) (hello) (hello) (D)
Navis 7. 10. 2007, 19:03
:-o :-o :-o :-o :-o a není to slané jak blázen??? 8-| 8-| 8-| 8-| Jen to chvi vědět než se do toho pustím,at mě můj potom (facky). :-D :-D :-D.
ivete 7. 10. 2007, 19:46
@Navis Petři není. Je to dietní a moc dobré. :-) My jsme měli období že když jsem dělala kuře na oběd tak vždy na soli (Y)
Navis 8. 10. 2007, 14:08
@ivete Tak to teda vyzkouším!!A potom napíšu jak to dopadlo (H).Snát nic nepokazím *-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie