Nadýchaný chlebík
Potřebné ingredience
200 ml vlažného mléka200 ml podmáslí200 g žitné chlebové mouky200 g pšeničné chlebové mouky100 g obyč. pšeničné mouky /nebo jakékoliv jiné,i celozrnné/2 lžičky cukru2 lžičky sušeného droždí 2 lžíce jablečného octa3 lžičky soli1 lžíce chlebového koření2 lžíce máslapo pípnutí možno přidat semínka /lněné, slunečnicové.../
Postup přípravy
Cukr na jednu stranu, na něj droždí, sůl a ocet na opačnou stranu.
Program Klasik /ETA Harmony/
/používám velikost 1, tmavá kůrka - chlebík má kůrku krásně křupavou, ale ne tvrdou, jako se mi to občas stává u velikosti 2/
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé