Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Mrazené kávové semifreddo

0.0
Mrazené kávové semifreddo

Potřebné ingredience

1 PL instantnej kavy,1 PL likeru Tia maria alebo iný,4 vajcia,100 g cukru,1/2 vanilk.cukru,300 ml šlahačkovej smotany,tyčinka Toblerone-nakrajana,hoblinky z horkej čokolady na ozdobu

Postup přípravy

Pripravte si asi litrovu nadobu v ktorej to budete mrazit.Potom potrebujete tri misky,v jednej vymiešajte kavu,liker,žltky a cukry do peny.V druhej vyšlahajte smotanu a v tretej bielky.
Najprv do žltkovej zmesy vmiešajte nakrajanu tyčinku,potom šlahačku a nakoniec opatrne sneh.Vylejeme to do formy ,vrch ozdobíme čokoladovými hoblinkami a dame zamrazit.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

gonzar 14. 6. 2010, 22:21
No to vypadá božsky a musí to být dobrota. (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (F) Ale neznám likér Tia maria (čemu je podobný?) A ani nevím jaká je tyčinka Toblerone *-) *-) :´( :´( ,-) ,-) (L) (hello) (hello)
Egreska 15. 6. 2010, 9:20
@gonzar Alenka ,tia maria je kavovy liker ale nemusite ho koli tomu kupovat ,ja som použila Amaretto ,a kamaratka vajcovy liker ..može byt hociaky..a Toblerone dostat všade v supermarketoch,je to karamelova tyčinka s mandlami ale tiež možete použit hociaku inu... (Y) (Y) (Y)
gonzar 15. 6. 2010, 13:22
@Egreska Marti, moc děkuji za vzkaz. Tak zkusím Amaretto, to mám doma a po tyčince se podívám v supermarketu. Marti, velký dík a krásný den. Alena (L) (L) (hello) (hello) (flower)
Egreska 15. 6. 2010, 13:42
@gonzar Podobne Alenka,dufam že vam to bude chutit... (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie