Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Drůbeží jatýrka na Moravance

0.0
Drůbeží jatýrka na Moravance

Potřebné ingredience

drůbeží jatýrka, 1 velká cibule, česnek (větší stroužek), sklenice Moravanky (nebo Kunovjanky), olej, sůl, pepř, pár kapek worchesteru

Postup přípravy

Nasekáme cibulku, česnek nakrájíme na plátečky, dáme zesklovatět na olej.Poté přidáme očištěná jatýrka a opečeme.Až se zatahnou posolíme a trochu opepříme.Nakonec přidáme sklenici Moravanky nebo Kunovjanky i s nálevem a dusíme, aby se šťáva zahustila.Můžeme "dotáhnout" kapkou worchesteru.
Báječně to chutná s rýží!
Rychlé, dobré a pozor:pálivé!!!
Dobrou chuť!:))))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie