(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Velmi rychlá bublanina
Potřebné ingredience
Vajíčka, cukr krystal nebo krupice, polohrubá mouka, vřelá voda, ovoce.
Postup přípravy
Pokud budete dělat na velký plech - tak 5vajíček, tolik kolik vajíčka váží /celé i se skořápkou/, tolik dáme mouky a cukru. Vajíčka a cukr vyšleháme, postupně přidáváme mouku a vřelou vodu /tolik lžiček, kolik máme vajíček, tzn. pět vajíček ´= 5lžiček vřelé vody/.
To vše ušleháme, dáme na vymazaný a vysypaný plech,posypeme ovoce - jahody, rybíz, borůvky apod. a dáme péct do trouby . Mám elektrickou, dělám to tak na 175°C. Upečené poznáme tak, že vrch zrůžoví, naskočí, no a pak podle špejle... Cca peču 15min.
Je to strašně rychlé, výborné, na povrchu se utvoří krusta jako mají cukrářské piškoty. Zkuste, neprohloupíte.
To vše ušleháme, dáme na vymazaný a vysypaný plech,posypeme ovoce - jahody, rybíz, borůvky apod. a dáme péct do trouby . Mám elektrickou, dělám to tak na 175°C. Upečené poznáme tak, že vrch zrůžoví, naskočí, no a pak podle špejle... Cca peču 15min.
Je to strašně rychlé, výborné, na povrchu se utvoří krusta jako mají cukrářské piškoty. Zkuste, neprohloupíte.
Konečný výsledek.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Magdik
(upraveno)
27. 5. 2006, 22:47
Dneska jsem ji upekla s borůvkama a povedla se na jedničku. Je to fakt rychlovka