Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

KUŘECÍ STEHNA NA BRUSINKÁCH

0.0
KUŘECÍ STEHNA NA BRUSINKÁCH

Potřebné ingredience

kuřecí čtvrtky, slanina, brusinky-kompot, kuř.játra, máslo, cibule, sůl, pepř, nové koření

Postup přípravy

Kuřecí čtvrtky nebo nejlépe pokud je předem vykostíme (z kostí se zbytkem masa dělám polévku) dáme do kastrolu nebo pánve zprudka osmahnout na rozpálené máslo, aby se maso zatáhlo a zůstalo šťavnaté. Poté maso vyndáme a do kastrolu dáme nakrájenou slaninu a najemnou nakrájenou cibulku a koření a orestujeme. Přidáme brusinkový kompot a opečené maso, osolíme a dusíme pod pokličkou, popř. podlijeme trochou vody. Mezitím si na másle orestujeme kuřecí jatýrka a necháme stranou. Když je maso měkké, vyndáme koření, do kastrolu přidáme orestovaná játra a už jenom chvilku podusíme. Chutná to super s americkými brambory nebo hranolky, ale i s rýží!!!! FOTO DODÁM, JEN CO TO BUDU VAŘIT :-)))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

žabada 9. 6. 2010, 6:34
Brusinky já moooc ráda, to mi bude chutnat ^o) ^o) (Y)
banama 9. 6. 2010, 12:15
@žabada Opravdu je to dobrota a celkem i rychlé, když mám maso nachystané vykoštěné v mrazáku, pak je to cca za 45min hotové... VYZKOUŠEJTE :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie