(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Bráchovo kastrůlkové ražniči
Potřebné ingredience
maso, anglická slanina, salám, cibule, kečup nebo rajský protlak, sůl, pepř, pálivá paprika
Postup přípravy
Brácha dělá super mňamku a já si dovoluji ji zveřejnit.
Na dno kastrůlku (pekáčku) dáme trochu másla, potom skládáme vrstvy:
- maso (naklepané, nasolené a opepřené)
- hodně nakrájené cibule
- anglická slanina
- kečup nebo rajský protlak (ochucený solí, pepřem a pálivou paprikou)
- nakrájený salám (hodonín, šunkový, gothaj...)
- znova cibule
Vše opakujeme až je kastrůlek plný (nahoře musí být cibule!), dáme péct do trouby (cca 3/4hod)
Příloha: hranolky, rýže (nejlépe obojí)
Je to opravdu výborné, přeji dobrou chuť!!!
Na dno kastrůlku (pekáčku) dáme trochu másla, potom skládáme vrstvy:
- maso (naklepané, nasolené a opepřené)
- hodně nakrájené cibule
- anglická slanina
- kečup nebo rajský protlak (ochucený solí, pepřem a pálivou paprikou)
- nakrájený salám (hodonín, šunkový, gothaj...)
- znova cibule
Vše opakujeme až je kastrůlek plný (nahoře musí být cibule!), dáme péct do trouby (cca 3/4hod)
Příloha: hranolky, rýže (nejlépe obojí)
Je to opravdu výborné, přeji dobrou chuť!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lenka10002
(upraveno)
20. 2. 2011, 11:12
Super
super
a zase super
Masíčko jsem dělala již několikrát a veliký úspěch
Opravdu vynikající,díky za recept,už ho má téměř celá naše rodinka.
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![|:o)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/11.gif)
![(flower)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/76.gif)
tazz
(upraveno)
7. 8. 2010, 20:55
výborné
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(flower)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/76.gif)
![(flower)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/76.gif)
Hankiska
(upraveno)
9. 6. 2010, 11:43
Tak právě jsem dojedla a pěji ódu na tento pokrm, je fakt vynikající. A ty vrstvy jsou určitě skvělé, protože to maso zůstane nádherně šťavnaté!!! A to jsem měla strach, že proč se to nepodlévá, ale cibulka pustila šťávičku a je to děsná mňamka. Dávám jedničku s hvězdičkou!! A kdyby pan bratr měl pro nás kuchařinky ještě nějakou specialitku, tak by to vůbec nevadilo!!!
![(zajic)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/78.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![|:o)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/11.gif)
![(L)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/091119/15/b236579-1258639435.jpg)
sůvaléna
(upraveno)
9. 6. 2010, 12:28
@Hankiska
Ráda mu Vaši chválu vyřídím!!
Hankiska
(upraveno)
7. 6. 2010, 15:31
Vypadá to dóóóst dobře, určitě zkusím.
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110219/20/b208146-1298143289.jpg)
lidare
(upraveno)
7. 6. 2010, 15:19
Dělala jsem skoro to samé,jen bez kečupu a ne tolik vrstev,ale v podstatě to samé a nemělo to chybu
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)