(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kuře po holandsku
Potřebné ingredience
kuře nebo kuř. čtvrtky, stehna, papriky, rajčata, cibule, česnek, sůl, pepř, olej, kečup
Postup přípravy
Kuře rozporcovat a nebo vzít spíše čtvrtky, osolit, opepřit a položit do pekáčku a nebo zapékací misky. Nakrájíme si papriky , rajčata, smícháme je s olejem a kečupem a nakrájenou cibulí a česnekem. Vše nalejeme na kuře, trošku podlijeme vodou a dáme do předem vyhřáté trouby tak na 180-200°. Občas znovu podlít, aby to mělo šťávičku. Po upečení podáváme s rýží. Nebo i bramborem a nebo bramborovým knedlíkem.
Naposledy jsem přidala ještě nahrubo nastrouhanou cuketu a nemělo to chybu.
Naposledy jsem přidala ještě nahrubo nastrouhanou cuketu a nemělo to chybu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé