Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kuře po holandsku

0.0
Kuře po holandsku

Potřebné ingredience

kuře nebo kuř. čtvrtky, stehna, papriky, rajčata, cibule, česnek, sůl, pepř, olej, kečup

Postup přípravy

Kuře rozporcovat a nebo vzít spíše čtvrtky, osolit, opepřit a položit do pekáčku a nebo zapékací misky. Nakrájíme si papriky , rajčata, smícháme je s olejem a kečupem a nakrájenou cibulí a česnekem. Vše nalejeme na kuře, trošku podlijeme vodou a dáme do předem vyhřáté trouby tak na 180-200°. Občas znovu podlít, aby to mělo šťávičku. Po upečení podáváme s rýží. Nebo i bramborem a nebo bramborovým knedlíkem.

Naposledy jsem přidala ještě nahrubo nastrouhanou cuketu a nemělo to chybu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie