Koníček k narození hříbátka falabely
Potřebné ingredience
Klasika korpus, čokoládový krém, banány, mandlový marcipán, gelové a pudrové barvy. Nepodařilo se mi sehnat jedlý papír na slámu (podle přání měl koník ležet ve slámě) - nahradila jsem klasickým papírem.
Postup přípravy
Hlava potahována zvlášť, nohy z punčoviny
..s mašlí..
ze zadu..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kebulka
(upraveno)
22. 7. 2010, 22:15
tak to je špica,to vidět tak by se zbláznila
Gabžule
(upraveno)
8. 6. 2010, 14:48
no toto
Domcaaa
(upraveno)
7. 6. 2010, 16:40
Nááááádhera, akorát nechápu jak Vám drží ta hlava ve vzduchu. Z čeho je ta hlava a jak to drží?
Snezenkakyticka
(upraveno)
8. 6. 2010, 7:18
@Domcaaa
Domco je vyříznutá z dalšího kusu korpusu, potažená zvlášť a přidržená 2 špejlemi v těle...všechny koníky jsem tak dělala, od té doby, co jsem udělala 3D koně pomalu nic jiného nepeču...všichni je chtějí
Marien77
(upraveno)
7. 6. 2010, 11:19
moooc pěkné hříbátko
blanuse
(upraveno)
6. 6. 2010, 16:37
krásný
nymfomyska
(upraveno)
6. 6. 2010, 12:59
Ten je krásnej moc se vam Leni povedl
HHaannuullee
(upraveno)
6. 6. 2010, 11:37