Svatební trio s kalami
Potřebné ingredience
korpusy: vanilkový, kakaový, lískoořechový náplně: těžký pařížský krém, tvarohový krém, šlehačka, pařížská šlehačka z ledových kaštanů, šlehačka potah: K2 dekorace: WI
Postup přípravy
kulatý - průměr 28cm, hmotnost 3,3kg
podkova hmotnost 3,3kg
třípatrový....tíha jako hrom :-), spodní korpus vanilkový+ višňová marmeláda s pařížským krémem, patro kakaový s tvarohovým krémem, horní korpus lískooříškový, plněný mandlovou šlehačkou
.....K2 jsem pro potažení spodního korpusu musela vyvalovat na jídelním stole :-)
podkova - lískooříškový korpus, plněná pařížskou šlehačkou z ledových kaštanů a banány
podkova- jiný pohled, detail lemu
kulatý- kakaový korpus plněný mandlovou šlehačkou, "šachovnice"
...s volánky
...a se snubními prstýnky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé