(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
KARBANÁTKY TROCHU JINAK
Potřebné ingredience
MLETÉ MASO VEJCE CHŘEST ŠUNKA SÝR NA STROUHÁNÍ MOUKA STROUHANKA LIBEČEK PEPŘ SŮL ČESNEK CIBULE MAJORÁNKA
Postup přípravy
OLOUPEME A NASTROUHÁME CHŘEST 3KS,15DKG TVRDÉHO SÝRA NASTROUHÁME A SMÍCHÁME S CHŘESTEM.
PŘIDÁME MLETÉ MASO ,VEJCE,SŮL,PEPŘ,ČESNEK 2 STROUŽKY,NADROBNO NASEKANOU CIBULI,MAJORÁNKU,LIBEČEK(KDO NEMÁ NEMUSÍ),NA MALÉ KOSTIČKY NAKRÁJENOU ŠUNKU A TROCHU MOUKY NAKONEC.VŠE POŘÁDNĚ PROHNĚTEME ABY SE VŠE SPOJILO.
POTÉ DĚLÁME MALÉ PLACKY KTERÉ OBALÍME VE STROUHANCE.
SMAŽÍME NA OLEJI NEBO NA SÁDLE.
JE TO LEPŠÍ NEŽ KLASICKÝ KABANÁTEK.
PŘIDÁME MLETÉ MASO ,VEJCE,SŮL,PEPŘ,ČESNEK 2 STROUŽKY,NADROBNO NASEKANOU CIBULI,MAJORÁNKU,LIBEČEK(KDO NEMÁ NEMUSÍ),NA MALÉ KOSTIČKY NAKRÁJENOU ŠUNKU A TROCHU MOUKY NAKONEC.VŠE POŘÁDNĚ PROHNĚTEME ABY SE VŠE SPOJILO.
POTÉ DĚLÁME MALÉ PLACKY KTERÉ OBALÍME VE STROUHANCE.
SMAŽÍME NA OLEJI NEBO NA SÁDLE.
JE TO LEPŠÍ NEŽ KLASICKÝ KABANÁTEK.
ROZŘÍZLÍ KARBANÁTEK.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé