žlutý s lilií - postup na lilii bez formy
Potřebné ingredience
mramorový korpus dle Dáši- onasi, krém nugetový nastavený kaší - postup v mých receptech na čokoládový, jen do horké kaše přidat 3 lžíce nugety, proloženo mandarinkama,promazáno višňovým džemem, mléčný marcipán dle Zdenky aero-orion
Postup přípravy
hmotnost 1,2kg
letecky
z boku
vystřižený lístek, jsem vyřízla z mléčného marcipánu celkem 6x, stený jsem pak použila i na listy
okraje jsem ztenčila a narýhovala, jde ztenčit i lžičkou a narýhovat špejlí
z alobalu jsem vytvořila mističku, vyložila jí fólií, vložila jsem tři lístky a mezi ně další tři, mističku kjem si vytvarovala podle potřeby a dala na skleničce vytvrdnout
po vytvrdnutí stačilo půl dne, jsem lilii domalovala gelovou barvou, a druhý den jsem do kuličky měkkého marcipánu zapíchla pestíky, které jsem dělala součastně s lístky a nechala je vytvrdout, nakonec jsem je domalovala a bylo hotovo:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé