Domestik- mozzarela v parmské šunce
Potřebné ingredience
Parmská šunka (nebo jakákoliv podobná sušená a slaná:)) a mozzarela
Postup přípravy
Naprosto jednoduchý recept, po kterém se zapráší, dělávají to v pizzeriích, na oslavách je to hned pryč. Nakrájíme na špalíčky mozzarelu, zabalíme do plátku šunky(stačí půlka plátku) a naskládáme na pánvičku a po obou stranách opečeme do zlatova. Asi možno dát i pod gril. My zatím nemáme:( Lepší je to teplé, takže to mám předchystané v ledničce, až je chuť, máte to za chviličku opečené. Když to naservírujete na hnízdě z nějakého salátu, budete za hvězdy. K tomu čerstvý chlebík:)) Zkuste to!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Rose11
(upraveno)
2. 6. 2010, 16:28
Ja to taky delavam a je to fakt mnamka!!
HelenK
(upraveno)
2. 6. 2010, 9:57
Nemáte prosím o foto, jak velké jsou ty špalíčky v šunce. Jak vypadá výsledek
Mirísek
(upraveno)
2. 6. 2010, 10:17
@HelenK
Foto dodám, určitě je budu brzo dělat . Dělám to tak, že mozzarelu v nálevu rozkrojím podélně napůl a tu půlku na 4dílky. Takže máte z toho jednoho kousku 8 špalíčků. No a zabalím do půlky plátečku šunky. Úplně to stačí