(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Pekanový pletenec
Potřebné ingredience
Plundrové těsto, náplň z javorového sirupu a pekanových ořechů. Vycházela jsem ze složení pletence, který se prodává jako mražený polotovar a upravila jsem ho pro domácí výrobu. Náplň: třtinový cukr, voda, javorový sirup, kondenzované mléko, máslo, gelfix, gustin.
Postup přípravy
Celý recept jsem vložila na www.dobrutky.eu
http://www.dobrutky.eu/2010/05/Pekanovy-pletenec/
http://www.dobrutky.eu/2010/05/Pekanovy-pletenec/
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
taba
(upraveno)
29. 5. 2010, 20:01
....určitě do nich přidávají nějaké drogy, jinak to není možné...utloukla bych se po nich....
monky3
(upraveno)
29. 5. 2010, 19:39
Miluji ho zajímá mě chuť té náplně, přiblížila se originálu?? díky jinak tu slintám
Ňufounka
(upraveno)
30. 5. 2010, 17:48
@monky3
Přirovnala bych to k domácímu a kupovanému medovníku. Domácí je dobrý, někomu chutná víc než ten kupovaný, ale úplně stejně jako kupovaný nechutná. Co se týče náplně, více je v ní cítit chuť kondenzovaného mléko než by mělo být. Proto bych příště zkusila dát mléko zkaramelizované, nebo bych ho nedávala vůbec. Nicméně i tak nám chutnal a zmizely jedna dvě.