(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Játrový guláš s bramborem
Potřebné ingredience
kuřecí játra cca 500gr , 3 větší brambory, 1 střední cibule, lžíce olivového nebo řepkového oleje, voda, sůl
Postup přípravy
Cibulku na drobno, mirně orestovat na oleji v papiňáku. Přidáme pokrájená jatra a chvíli zprudka restovat, aby se "zatahla". Podlijeme vodou, mezitím si očistíme a nakrajíme brambory a necháme v papiňáku par minut vařit (cca 10min) podle velikosti kousků. Nakonec jen osolíme dle chuti, případně zahustíme jedním rozmačkaným kouskem brambory, moukou nebo solamylem.
Dobrou chuť.
Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé