(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Vepřové medailonky v sýrové omáčce
Potřebné ingredience
vepřové maso, 250 g žampionů, olej, malý protlak, 1 smetana, sůl, pepř, 3 žloutky, 80 g másla, 100 g eidamu, 2 lžíce mouky, šťáva z 1/2 citronu, 250 ml mléka, wortsester
Postup přípravy
Maso nakrájíme na medailonky, naklepeme, osolíme, opepříme, opečeme na oleji a dáme do mísy. Podusíme žampiony, přidáme protlak, smetanu a necháme projít varem. Přelijeme medailonky. Ve vodní lászni ušleháme mléko, žloutky, máslo, wortschester, mouku, sůl, pepř a mícháme do zhoustnutí, cochutíme eidamem a zalijeme medailonky a pečeme.
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé