(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Myšičkový
Potřebné ingredience
piškotový korpus, vanilkový krém ( pudink, máslo, moučkový cukr)
potahovací mandlová hmota ( mouč.cukr, sušené mléko, mandlové aroma, med, olej)
Postup přípravy
Nejprve si upečeme piškotový korpus. Po jeho vychladnutí ( nejlépe druhý den) ho 3krát prokrojíme a namažeme krémem ( popř.marmeládou), potom vše slepíme. Ze slepeného korpusu odřízneme cca jednu čtvrtinu, kterou po potažení madlovou hmotou posadíme na větší díl dortu. Oba kusy potahneme mandlovkou a ozdobíme myšičkami a plátky prokrájené vyválené madlové hmoty ( představuje plátek sýra).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
snoopy5
(upraveno)
30. 5. 2010, 21:31
děkuji
cherba
(upraveno)
26. 5. 2010, 10:50
gonzar
(upraveno)
24. 5. 2010, 23:30
Gabžule
(upraveno)
24. 5. 2010, 21:52
Akve
(upraveno)
24. 5. 2010, 19:33
darinka30
(upraveno)
24. 5. 2010, 17:41