(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Smetano-žampiónová omáčka
Potřebné ingredience
Kuřecí prsa, žampiony, smetana, hladká mouka, mléko, sůl, kari, sladká paprika, plnotučná hořčice, masox, ocet a cukr.
Postup přípravy
Čerstvé žampiony nakrájíme a podusíme na másle, k nim přidáme na větší kousky nakrájené kuřecí masko, vše necháme podusit. Přidáme kari, sladkou papriku, sůl, hořčici, masox, toto zalejeme smetanou smíchanou s hladkou moukou. Omáčku zředíme mlékem a dochutíme octem a cukrem. Podáváme s houskovým knedlíkem. U nás se toho nemůžeme docpat (doprat).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

sporran1
(upraveno)
5. 5. 2013, 11:41
Výborná klasika...
Dělala jsem s rýží a bylo to super.




nahlásit

delly
(upraveno)
16. 7. 2008, 12:37










nahlásit

matejan
(upraveno)
15. 3. 2008, 12:15
Dnes jsme měli k obědu s rýží. Všem moc chutnalo.


nahlásit

Janetina
(upraveno)
10. 12. 2007, 13:08
Marti děkuji za bezva recept, je to vynikajícííííí
jsem zvědavá, co nato bude říkat manža, až přijde z práce
mějte se krásně
Jana





nahlásit

Netik
(upraveno)
11. 12. 2007, 22:22
@Janetina
Dobrý večer Jani dejte vědět jak to dopadlo s manžou, chutnalo? Doufám, že jo. Díky za zprávičku. Můj to má také rád, tak není možné, aby to ti naši chlapi nejedli. Zatím se mějte Marťa.

nahlásit