SPONGEBOB pro Marušku do školky
Potřebné ingredience
světlý korpus+čokokrém+broskve+jahodová marmeláda+potah PASTA DAMA TOP.*******tentokrát jsem dělala vše z dvojnásobné dávky než je uvedeno v receptu,abych měla dostatek punčoviny. ČOKOKRÉM 100 g Hery,4 PL hl.mouky,asi 1 dcl vody,50 g Omegy(100% tuk)+ 100 g čokolády na vaření,1/2 másla,cukr moučka podle chuti. Heru rozpustíme,přidáme mouku a zalijeme vodou(vodu dejte dle potřeby,kaše musí opravdu hustá,ale ne suchá).Uvaříme hustou kaši.Ve vodní lázni rozmícháme čokoládu s Omegou do hladka.Vlijeme do uvařené kaše a dobře promícháme.Necháme vychladnout.Potom vyšleháme s máslem a cukrem do nadýchaného krému.Krém výborně drží díky čokoládě a 100% tuku.Je dobrý i na zdobení.
Postup přípravy
Bílky ušlehat do tuha,přidat 1/2 cukru.Žloutky s 2.polovinou cukru,pomalu přidáváme olej a vodu.Přisypáváme mouku s kypř.práškem.Nakonec lehce vmícháme sníh.Pečeme na 180°C asi 35-40 minut podle typu trouby.Vyzkoušejte špejlí,když bude suchá-je hotovo.
hodně nervů
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé