Želvička
Potřebné ingredience
mramoráček ze 2 vajec, krém z čok. kaštanů, rybízový džem, mléčný marcipán
Postup přípravy
želvička je maličká - váha 0,9kg - korpus jsem pekla v malé nerez misce a kastrůlku. Hlava a packy jsou z punčoviny. Na krunýř jsem smotala zbytky hnědého, zeleného a žlutého marcipánu, nakrájela kolečka, která jsem přilepila k sobě a rozválela na placku, okraj krunýře je zvlněný kleštičkama :-)
zadeček :-)
shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ladybej
(upraveno)
23. 5. 2010, 10:51
moc pěkná
backa
(upraveno)
21. 5. 2010, 16:37
Je perfektní
Exovka
(upraveno)
21. 5. 2010, 14:26
branča
(upraveno)
21. 5. 2010, 11:18
gabsa
(upraveno)
21. 5. 2010, 9:30
moc krásná želvička
Marien77
(upraveno)
21. 5. 2010, 8:13
hezká želvička