Smažené houbové řízečky v kyselém nálevu
Potřebné ingredience
nálev na 1 sklenici-0,7l :
1/2 l vody,1dcl octu,1 malá lžička soli,1/2 malé lžičky deka,3 ks hřebíčku,4 ks nového koření,1 bobkový list,10 kuliček pepře.
Houby,hl.mouku,vejce,strouhanku.
Postup přípravy
Houby nakrájíme na hrubší plátky,nebo necháme menší kloboučky,obalíme v mouce,vejci a strouhance jako řízky a usmažíme.
Naskládáme do sklenek a zalejeme horkým nálevem.Zavíčkujeme a otočíme dnem vzhůru.Po vychladnutí skladujeme v chladu.
Je to opravdu dobrůtka.
Naskládáme do sklenek a zalejeme horkým nálevem.Zavíčkujeme a otočíme dnem vzhůru.Po vychladnutí skladujeme v chladu.
Je to opravdu dobrůtka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé