(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Vynikající bublanina s drobenkou aneb co upéct když doma nemáte kuchyňskou váhu a vajíčka

Potřebné ingredience
2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr, 1 vanilkový puding (prášek), 1 hrnek mléka, 3/4 hrnku oleje Drobenka: polohrubá mouka, cukr moučka, vanilkový cukr, máslo
Postup přípravy
Jedla jsem ji v sobotu u kamarádky a musela jsem ji včera večer udělat (dnes už je jí půl). Je opravdu výborná, nádherně voní vanilkou a zdá se mi lepší až dnes - trošičku uleželá, taková mokřejší.
V míse se smíchají všechny sypké suroviny na těsto, přidá se olej a mléko a zamíchá elektrickým šlehačem a je to. Dávka je na menší plech, aby byla buchta vyšší. Těsto se tam naleje, poklade ovocem a posype drobenkou. Peče se při 150-180°C potřebnou dobu.
Ovocné variace pod drobenkou:
Meruňky + sekané mandle
Švestky + mák
Jablka + skořice
Višně, borůvky, třešně...prostě co má každý rád. Dobrou chuť!!!!!
V míse se smíchají všechny sypké suroviny na těsto, přidá se olej a mléko a zamíchá elektrickým šlehačem a je to. Dávka je na menší plech, aby byla buchta vyšší. Těsto se tam naleje, poklade ovocem a posype drobenkou. Peče se při 150-180°C potřebnou dobu.
Ovocné variace pod drobenkou:
Meruňky + sekané mandle
Švestky + mák
Jablka + skořice
Višně, borůvky, třešně...prostě co má každý rád. Dobrou chuť!!!!!

Jó to byla ještě celá:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
werunka20
(upraveno)
24. 6. 2012, 14:14
Dnes jsem zkusila udělat bublanina, podle Vašeho receptu a je opravdu výborná
Děkuji za receptík




nahlásit